Contact

Telefoon:
0118-551601

 

Mobiel:
06 1468 6800

 

Email:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

duif

Heeft u last van duiven en/of andere vogels? Heeft u last van hun uitwerpselen? Vervelend, vies en gevaarlijk! Duiven en andere vogels bevuilen gevels en stoepen, verstoppen afvoerpijpen, tasten gevels aan en verspreiden ziekten en parasieten.

Een duif produceert per jaar gemiddeld 14 kilo uitwerpselen. Deze bevatten circa 18% fosforzuur en 3% zwavelzuur. Deze zuren tasten gevel materialen ernstig aan. In Nederland worden jaarlijks tientallen miljoenen euro's aan gevel reiniging besteed.

Vogelnesten zijn broedplaatsen voor ongedierte zoals tapijt kevers, luizen, vlooien en mijten. Een bedreiging voor de veiligheid en hygiëne van de samenleving. Daarnaast kunnen vogels en hun nesten leiden tot grote financiële schade. Het is daarom noodzakelijk doeltreffende maatregelen te nemen om deduiven te verjagen.

Elektronische Vogelwering

Uiterst efficiënte manier om duiven en andere vogels te verjagen. Werkt met behulp van kleine onschadelijke, maar zeer effectieve elektrische schokken.

Spandraad

Beperk uw vogel overlast met dit uiterst efficiënte systeem bestaande uit roestvrijstalen veren en draden die met nylon bedekt zijn en die strak aangespannen worden tussen paaltjes ook van roestvrij staal.

Duivennetten

Verhinder dat vogels kunnen landen met de duivennetten. Ze zijn er in allerlei maten. Zo is er altijd wel één die bij uw gebouw past.

Duivenpinnen

Vogelwering dat snel en kostenefficiënt te installeren is. De kunststof stroken met roestvrij stalen pinnen zijn op bijna elk onderdeel van uw gebouw te plaatsen waar vogels ongewenst gaan zitten.