Contact

Telefoon:
0118-551601

 

Mobiel:
06 1468 6800

 

Email:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ze verschijnen meestal daar waar ze het minst gewenst zijn. Mollen zijn dé vrees voor de gepassioneerde tuinliefhebber of akkerbouwer. Door hun enorme werklust en graafkracht zijn mollen in staat om in enkele dagen tijd uw strak en heldergroen gazon of ingezaaid gewas om te toveren tot een heuvelachtig landschap.

Omdat het vangen van mollen makkelijker is gezegd dan gedaan is het verstandig om dit gelijk vakkundig aan te pakken.Want wij weten uit ervaring dat de mol een stuk voorzichtiger en slimmer word wanneer U al van alles geprobeerd heeft de mol te pakken te krijgen en dit niet gelukt is ! Er zijn een hoop theorieen om de mol te verdrijven, maar voor ons is er maar 1 manier en dat is als wij ze in ons handen hebben en ze kunnen laten zien,een zichtbaar resultaat waaraan geen twijfel mogelijk is. Door onze vakkennis en ervaring kunnen wij zeggen dat wij uw wei,akker of gazon weer snel mollen vrij maken.

Maar U moet er altijd rekening mee houden dat herbezetting in het territorium niet onwaarschijnlijk is. Dus daarom moet U altijd alert blijven op nieuwe ongewenste gasten.Wij kunnen U ook aanbieden op contract of oproep basis met periodieke controles of seizoen controles bij afwezigheid zoals een zomerwoining bijv. om regelmatig een inspectie uit te voeren en evt. Actie te ondernemen zodat U niet voor een heuvelachtige verrassing staat.