Contact

Telefoon:
0118-551601

 

Mobiel:
06 1468 6800

 

Email:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ze verschijnen meestal daar waar ze het minst gewenst zijn. Mollen zijn dé vrees voor de gepassioneerde tuinliefhebber of akkerbouwer. Door hun enorme werklust en graafkracht zijn mollen in staat om in enkele dagen tijd uw strak en heldergroen gazon of ingezaaid gewas om te toveren tot een heuvelachtig landschap.

Lees meer...

wespWespen kunnen hinderlijk zijn en soms pijnlijke steken toebrengen. Een steek is meestal ongevaarlijk behalve als de steek direct in een bloedvat plaatsvindt of als men overgevoelig is voor deze giftige stoffen.

Lees meer...

muisDe aanwezigheid van muizen zorgt niet alleen voor een risico voor de gezondheid, maar kan ook beschadigingen veroorzaken aan materiaal, gebouwen en voedselvoorraden. Muizen kunnen door hun geknaag grote schade toebrengen aan meubilair en bedrading.

Lees meer...

ratWilde ratten vormen een gezondheidsrisico voor mens en dier. Bevuiling, knaagschade, overbrenger van ziekten (o.a. de ziekte van Weil) en paratyfus. Verspreiding  van veeziekten, varkenspest, pseudovogelpest, trichninosis en ziekte van Aujesky e.a.

Lees meer...

BedwantsenBedwantsen worden in Nederland een steeds groter probleem omdat mensen steeds meer naar andere landen reizen waar de bedwants veel voorkomt.

Lees meer...

houtwormHoutaantasters o.a. houtworm, boktor, schimmel, zwam

Houtaantasters kunnen aanzienlijke schade veroorzaken aan het verwerkte hout in het woonhuis, garage, boerderij en andere gebouwen.

Lees meer...

kakkerlakDe Duitse kakkerlak is in Nederland de meest voorkomende kakkerlakkensoort.
 De Duitse kakkerlak komt algemeen voor in de tropen, zowel buiten als in gebouwen.

Lees meer...

mier-1Mieren behoren tot de meest voorkomende insecten op de wereld en zijn vooral in de zomer actief. 

Mieren zijn sociale dieren en leven in nesten van soms wel een halve meter diep. Een mierennest kan herkent worden aan een gaatje in de grond omringd met een aarden walletje.

Lees meer...

zilvervisjeHet papiervisje komt zeer algemeen in verwarmde gebouwen voor. Echter is dit vaak in geringe aantallen.

Lees meer...

vliegIedereen heeft wel eens vliegen in huis, irritant maar als het er meer een paar zijn is het geen probleem. Het wordt pas een probleem als er vele vliegen in uw huis rondzwermen.

Lees meer...

kattenvloDe kattenvlo voedt zich met bloed van honden of katten, bij de mens kan de kattenvlo niet overleven, maar doet wel een proefbeet. Leeft zowel op de gastheer (hond of kat), als in of nabij de slaapplaats van de gastheer.

Lees meer...

duifHeeft u last van duiven en/of andere vogels? Heeft u last van hun uitwerpselen? Vervelend, vies en gevaarlijk! Duiven en andere vogels bevuilen gevels en stoepen, verstoppen afvoerpijpen, tasten gevels aan en verspreiden ziekten en parasieten.

Lees meer...